Pivovarna Maister

Edinstvena izkušnja pitja
slovenskega kraft piva Maister

Pivovarna Maister nosi ime našega največjega generala Rudolfa Maistra, po katerem se imenuje tudi naše prvo pivo “General Maister”. Sledila so jim druga piva prvovrstnih okusov iz najboljših sestavin, ustvarjenih z originalnimi, inovativnimi procesi varjenja.

Pivovarna Maister

Naša pot se je začela z ogromno eksperimenti, nešteto recepti in strastnimi degustacijami med prijatelji. Vse to je pripeljalo do ideje, da bi vse te okusne zvarke delili tudi s širšim krogom ljudi. Rezultat je lastna pivovarna, ki govori zgodbe življenja velikih Slovencev in je danes ena večjih kraft pivovarn v Sloveniji. Na prvo mesto dajemo kakovost in ustvarjamo drugačno, inovativno, edinstveno pivo za najbolj zahtevne pivce.

Pivovarna

Vsa naša piva so nefiltririrana, nepasterizirana, sestavljena iz najboljših sestavin in po skrbno izdelanih recepturah. Ustvarjena za vse tiste trenutke, ko se čas vsakdana ustavi, v odlični družbi, pred vami pa le ena stvar - vrhunsko, prvovrstno pivo in globok občutek … notranjega zadoščenja. To je pivo Maister.

Pivovarna Maister Brewery

 

SEDEŽ PODJETJA

Maister d.o.o.
Suhadole 46b
1218 Komenda

ID za DDV: SI12814075


Soglašam, da sme upravitelj strani skladno z zakonom o varovanju osebnih podatkov avtomatizirano obdelovati posredovane podatke. Podatki se bodo hranili izključno za pošiljanje e-sporočil in ne bodo posredovani tretjim osebam.